Ministrul de Interne cu ochii pe fleacuri comise de jandarmi
octombrie 24, 2016
Hipodromul din Ploiești, un fiasco, iar cei trei purceluși au dat-o în bară!
octombrie 27, 2016
Show all

Circul ”Dob-Don”

Cei care vă aruncați un ochi prin ziare sigur ați observat că din când în când apar niște săgeți mai mult sau mai puțin otrăvite aruncate sub formă de declarații publice acuzatoare între două personaje importante pentru urbea noastră.
Primul este Adrian Dobre, denumit în continuare ”Dob”, primarul PNL ales al Ploieștiului prin votul cetățenilor dar și prin sprijinul dat de Andrei Volosevici (care i-a făcut capital de imagine și i-a adus multe voturi) și de Sebastian Ghiță (care prin actualul rândaș de la PRU, Daniel Savu, a rupt voturi de la candidatul PSD Cristi Ganea) .
Al doilea personaj este Donald Constantin, denumit în continuare ”Don”, brav director SGU, la al doilea mandat, vicepreședinte PSD Ploiești și subiect principal în romanul ”Nereguli la SGU” semnat de Curtea de Conturi.
Atât Dob cât și Don, mutre simpatice dealtfel,fa sunt plătiți din bani publici să facă un bine orașului ăsta, fiecare pe segmentul lui.
Este de notorietate că încă din campania electorală Dob l-a luat la țintă pe Don dar iată că Don, mai ”versat”, ”hârșâit” și ”alunecos” decât Dob se ține tare pe funcție. Ba mai mult, îi dă replica lui Dob ori de câte ori acesta îl critică.
Desigur, dacă Dob și Don ar fi personaje din desene animate, ar ieși o comedie savuroasă dar din păcate atacurile astea nu sunt decât niște coțcării politice în războiul PSD-PNL. Iar cei doi nu devin decât personaje ale teatrului bine jucat pe scena politicii românești.
La început a fost chiar comic, dar pe măsură ce atacurile se accentuează devin doi fanfaroni umbriți doar de fanfaronul-șef al județului Prahova, Sebastian Ghiță și bichonul lui stresat, Daniel Savu.
Ploieștenii au așteptări atât de la primar cât și de la directorii Primăriei să fie oameni cerebrali, inteligenți, și să găsească soluții pentru binele orașului și locuitorilor. Să dea dovadă de maturitate indiferent de culoarea politică și când vine vorba de administrație locală, totți factorii decizionali să-și pună neuronii la contribuție.
În schimb, primarul PNL care e și șef PNL Ploiești se ceartă prin ziare cu directorul SGU care e și vice la PSD Ploiești: asistăm la un veritabil circ ”Dob-Don”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *