Circul ”Dob-Don”
octombrie 24, 2016
Show all

Hipodromul din Ploiești, un fiasco, iar cei trei purceluși au dat-o în bară!

Exact pe sistemul celor trei purceluși din poveste. Fiecare cu personalitatea sa, în așteptarea lupului cel rău, așa s-au comportat astăzi cei trei barosani ai orașului, în ordinea numerelor de pe tricou Adrian Dobre- primar, Cristian Ganea și George Pană – viceprimari.
Astăzi pe la 10.35 pe e-mail primeam un reminder de la Primăria Ploiești: ”Știu că aveți programul încărcat, de aceea vă reamintesc de conferința de presă de astăzi de la Hipodrom la ora 14.00”. Așa că un reporter Incomod a fost la conferință. Ce a constatat acesta găsiți aici- LINK
Primarul A. Dobre nu a venit. Asta în ciuda faptului că Primăria condusă de domnia sa a ținut musai să trimită presei un reminder. C. Ganea și G. Pană, viceprimarii, au dat-o cotită. Ba, mai mult, Pană a și plecat din conferință când i-a sunat telefonul.
Dragi purceluși, vă reamintesc faptul că ați ajuns acolo nu numai prin alianțe, combinații și alte tertirpuri. Ați primit și voturi!
În momentul în care un reporter vine la o conferință el va relata publicului larg ceea ce se întâmplă acolo. Felul în care vă comportați în fața jurnaliștilor arată cât vă pasă de locuitori dar și cât de nepregătiți sunteți, ca să nu zic altfel.
Pentru eșecul de azi toți purcelușii ar trebui să prezinte scuze ploieștenilor, începând cu purcelul lipsă, continuând cu purcelul mai mare și terminând cu purcelul morocănos!
Vorbim totuși de o investiție majoră, mai mare decât terenul părăginit denumit în acte Parc Municipal. Sunt 78 milioane de lei, peste 17.500.000 de euro adică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *